V tradiční japonské kuchyni jsou všechny ingredience velmi jemně nasekané. Aby i váš připravovaný pokrm se vyrovnala těmto mistrům ze země vycházejícího slunce, je potřeba kvalitní materiál a pomůcky. Tato sada damaškových nožů zaručuje, že vámi nakrájené ingredience budou tak jemné, jako jsou od šéfkuchařů v Japonsku. Čepele těchto nožů mají damaškový styl s jedinečnými laserem vyrytými vzory. Damašková ocel je stále oblíbenější a vyhledávanější. Také známé jako Damast nebo Damašková ocel, čepele těchto nožů se skládají z velkého počtu vrstev kovaných za účelem zlepšení vlastností oceli. Cílem tohoto procesu je, aby čepel byla pevnější, tenčí a vždy ostřejší. Sada damaškových nožů obsahuje 3 různé typy čepelí: Filetovací nůž, který se používá k přeměně masa nebo ryb na velmi jemné filety. Sekáček, pro použití na zeleninu a Santoku, pro použití na kostky zeleniny, masa nebo dokonce ryby. To vše je uloženo v černém, rolovacím potahu z polyesteru.
Technická specifikace:
- Vysoká kvalita, odolnost a trvanlivost
- Snadná přeprava a skladování
- Elegantní styl
- Originální vzory Ideální pro japonskou kuchyni
- Charakteristika: Tyto nože nemyjte v myčce
- 3 profesionální japonské nože: - 1 filetovací nůž (34,5 cm) - 1 nůž santoku ( 29 cm) - 1 sekáček (29 cm)
- Dřevěné rukojeti
- Čepele z nerezové oceli Damašek: 2,5 mm
- Originální vzory: gravírované laserem
- Uloženo v rolovacím potahu